Přípravy veletrhu FOR PETS 2024 finišují


Hledáte tip na parádní víkend s celou rodinou? Máte doma zvířecí duši nebo o jejím pořízení uvažujete? Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděli kladně, pak je 14. ročník veletrhu FOR PETS určený právě vám. Těšíme se na vás v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech v termínu 4.–7. dubna 2024.

Veletrh FOR PETS, pořádaný společností ABF, je jediný odborný veletrh v Čechách zaměřený na chov domácích zvířat. Orientuje se na veškerá domácí zvířata, tedy na psy, kočky, exotické ptactvo, terarijní zvířata, drobné savce, hlodavce i akvaristiku. 

Veletrh FOR PETS je veletrhem čtyřdenním. Koná se od čtvrtka 4.4. do neděle 7.4.2024. Se zakoupenou jednodenní vstupenkou si můžete vybrat den své návštěvy dle vašich preferencí či možností. Děti do 140 cm mají vstup zdarma. Zvířátka mají také vstup volný, ale nezapomeňte s sebou vzít jejich očkovací průkaz.

V pátek a v sobotu můžete v rámci zakoupené vstupenky na FOR PETS navštívit zdarma také veletrh FOR BEAUTY, který je dvoudenní a koná se právě v pátek 5.4. a sobotu 6.4.2024. A zároveň máte možnost se stejnou vstupenkou z FOR PETS zdarma navštívit od pátka do neděle také třídenní veletrh  FOR KIDS. Upozorňujeme však, že na tyto dva souběžné veletrhy nemají zvířátka vstup povolen. Děkujeme za pochopení.