Sv. Valentýn a mazlíčci. Víme, čím je potěšíte!


Pokud právě čtete tyto řádky, je nám jasné, že zvířátka milujete stejně vroucně jako my. A ani my se nestydíme za to, že našim zvířecím parťákům dopřáváme láskyplné chvíle při mazlení a drbání, parádní zážitky, spoustu zábavy a rádi hýčkáme jejich chuťové pohárky.

A tak jestli pátráte po ideálním dárku ke svátku zamilovaných,máme pro vás jasný tip. Pořiďte si nyní na našem webu, tedy bez front u pokladem, elektronické vstupenky na blížící se veletrh FOR PETS 2024. Když totiž svého hafana vezmete na tuto akci s sebou, dopřejete mu tady vše na jednom místě. Připraveny budou psí herny, psí hlavolamy, psí masáže a fyziotapie i profesionální focení. A protože láska prochází žaludkem, u nás si hafani pošmáknou také na dokonalém psím menu v Pestauraci, tedy úžané psí restauraci.

No a pokud si s pejskem na veletrh netroufáte, nebo máte doma jiného domácího či exotického mazlíčka, přijďte mu vybrat dárek k nám. Právě u nás budete mít na jednom jediném místě výběr ze stovek produktů a většinu jich pořídíte s významnými veletržními slevami.


Vstupenka ke koupi ZDE.

Foto: Veronika Pavlíková

Postrodukce: Martina Burianová