Milovníci morčat, hurá na FOR PETS!


Pokud zbožňujete morčátka, návštěva našeho veletrhu je pro vás ideální volbou. Během  FOR PETS proběhnou 4 jednodenní výstavy morčat. Každý den bude k vidění více než 100 morčat, ze kterých na konci každého výstavního dne vzejde vítěz BEST IN SHOW. A v neděli nejlepší morčata jednotlivých plemen poměří své kvality při soutěži Národní vítěz FOR PETS 2024.

Otevřena bude ovšem také prodejní expozice, kde si budou moci návštěvníci morčátka zakoupit. Při plánování nového čtyřnohého parťáka však mějte na mysli to, že se jedná o společenská zvířata, která by neměla být sama, proto je vhodné pořizovat morčata alespoň dvě a to stejného pohlaví nebo kastráty.

Veřejnost se bude moci seznámit s většinou uznaných plemen, k vidění budou i morčata cuy - "obříci" a bezsrstá morčata. Chybět nebude ani chovatelská poradna, po celou dobu budou přítomni posuzovatelé a asistenti, kteří budou zodpovídat vaše případné dotazy. Mladí chovatelé připravili pro dětské návštěvníky i tvořivou dílnu a "morčecí kvíz", takže děti si zde také přijdou na své.

Těšíme se na všechny nadšené milovníky morčátek!