FOR PETS CUP novinkou pro návštěvníky i soutěžící


Veletrh FOR PETS přináší v roce 2024 hned několik novinek, které věříme, že vás potěší. Jednou z nich je 1. ročník oblastní výstavy všech plemen psů nazvaný FOR PETS CUP 2024. Soutěž je určena všem pejskům s průkazem původu od 4.měsíce věku psa.

Výstava začně se zahájením veletrhu v 10 hodin. V tuto hodinu již uvidíte všechny přihlášené psy, kteří budou soutěžit. Přibližně ve 14 hodin vypuknou závěrečné soutěže s průběžným vyhodnocováním vítězů v různých kategoriích, jako například Nejlepší štěně, Nejlepší psí veterán, Nejlepší psí pár a mnohé další.

Zhruba v 16 hodin bude vyhlášen absolutní vítěz 1. ročníku FOR PETS CUPu 2024. Tolik informace pro všechny návštěvníky veletrhu, kteří se chtějí podívat, jak taková profesionální výstava vypadá a co všechno taková soutěžní akce obnáší. Jako diváci máte na FOR PETS CUP vstupné v rámci veletrhu již zdarma. Třeba vás soutěž nadchne natolik, že do druhého ročníku příští rok přihlásíte i vašeho hafana.

Ale pozor, pokud byste se chtěli aktivně zúčastnit tohoto 1.ročníku FOR PETS CUPu, uzávěrka přihlášek je do 15. 3. 2024! Pokud vás tato možnost láká, přihlašování psů na tuto výstavu probíhá výhradně přes https://www.dogoffice.cz/signin. Registrace přes dogoffice nutná!

Další podrobnosti k soutěži najdete na www.dogshow.cz, kde je pro přihlášení do soutěžě taktéž umístěn odkaz na DOGOFFICE.