První výstava psů během veletrhu FOR PETS


Na vědomost se dáva, že letos vůbec poprvé můžete s naší vstupenkou zdarma navštívit výstavu psů. Přihlášeno je 650 hafanů, soutěžit bude 145 různých plemen. Nejmenším přihlášeným pejskem je čivava, největším plemenem irský vlkodav, nejstarší soutěžící pesan je narozen 22. 4. 2008 a je to cairn terier.

Vezměte s sebou děti a přijďte se pokochat tou rozmanitou chlupatou i bezsrstou krásou. Staňte se jako diváci součástí této parádní výstavy. Schválně, kolik plemen poznáte na místě vy a kolik vaše děti nebo váš partner/kpartnerka? Mimořádná příležitost zažít výstavní atmosféru se vším všudy a přitom neplatit zvláštní vstupné na výstavu. U nás najdete pěkně vše na jednom místě.

Na 1. ročník oblastní výstavy všech plemen psů FOR PETS CUP 2024 můžete vyrazit v sobotu 6. 4. 2024 už od deseti hodin s naší vstupenkou. Přibližně ve 14 hodin vypuknou závěrečné soutěže s průběžným vyhodnocováním vítězů v různých kategoriích, jako například Nejlepší štěně, Nejlepší psí veterán, Nejlepší psí pár a mnohé další. Zhruba v 16 hodin bude vyhlášen absolutní vítěz 1. ročníku FOR PETS CUPu 2024. Těšíme se na vás!