Nominační závody na Mistrovství republiky ACHMK v hobby horsingu!


Srdečně vás zveme na mimořádnou podívanou a to na závody v hobby horsingu, které budou letos poprvé součástí veletrhu FOR PETS.

Ovšem nepůjde o ledajaké zváody, ale přímo o nominační závody pro Mistrovství republiky Asociace chovatelů miniaturních koní. A pozor, stále je ještě možnost se příhlásit na tyto velké zváody. Uzávěrka přihlášek je až 1.dubna 2024. Závodníci se mohou na závody předem přihlásit prostřednictvím online registrace na internetových stránkách pořadatele zde: https://www.achmk.cz/products/hobby-horse-zavody-6-dubna-2024-praha/

Absolvování závodů vás nezavazuje k účasti na Mistrovství republiky.

 

 

Pořadatelem těchto závodů je Asociace chovatelů miniaturních koní, s níž spolupořadatel veletrhu, tedy Nadace na ochranu zvířat, spolupracuje více než 10 let.

 

Samotné závody se uskuteční v sobotu 6. 4. 2024 v hale 7. Vstupné je pro návštěvníky našeho veletrhu zdarma. 

Pokud tyto řádky čtete po uzávěrce přihlášek nebo po vyčerpání kapacity přihlášek, nezoufejte, bude připraven také další jiný závod Hobby horse  v parkuru pro předem nepřihlášené / neregistrované zájemce, kteří projeví zájem závodit přímo v den konání Hobby horse závodů a zaregistrují se přímo na veletrhu v sobotu 6. 4. 2024.

 

Závody budou probíhat v čase od 11:00 do 16:00, s přestávkami mezi závody v jednotlivých disciplínách. V přestávkách mezi závody budou mít návštěvníci možnost si Hobby horsing bezplatně vyzkoušet.