Služba hlídání psů v průběhu veletrhu FOR PETS


Letošní veletrh FOR PETS nabízí mnoho bonusů. S naší vstupenkou můžete zdarma navštívit také veletrhy FOR KIDS a FOR BEAUTY. Na tyto souběžné veletrhy sice pejsi nemohou, ale máme pro vás řešení.

 

Pokud nemáte rádi kompromisy, chcete vzít na FOR PETS pejska i dítě, ale pouze s dítětem zajít v klidu i na FOR KIDS, aby si tam hezky pohrálo a vy omrkly nové dětské hry nebo pokud by se třeba ženy nechaly rády zdarma nalíčit od profesionálů na veletrhu FOR BEAUTY a načerpaly inspiraci z beauty světa, pro všechny tyto případy nabízí letos FOR PETS novou službu a to hlídání pejsků. Hlídání nabízí vystavovatel Psí školka a hotel MiMi v hale 8. A aby pro vás byla návštěva výstaviště co nejvíce příjemná, budou vás čekat také vyhrazené prostory pro venčení. Najdete je před Vstupní halou III včetně pytlíků zdarma.

Podmínky hlídání:

1) S sebou přinést očkovací průkaz, pejsek by měl mít obojek či kšíry. Pejsek musí mít kompletní platnou vakcinaci (vzteklina + jiná očkování), kterou prokáže očkovacím průkazem, který je potřeba mít s sebou. Majitel psa se zavazuje, že pes je klinicky zdráv, netrpí nemocemi infekčního charakteru a nemá žádnou chronickou či skrytou nemoc.

 

2) Pejsek musí mít zvládnutou hygienu, musí být plně socializovaný a nesmí být agresivní vůči ostatním psům, vzhledem k tomu, že jsou psi ve společné smečce.

3) V případě škody způsobené Provozovateli či jinému psovi z příčiny nepravdivých údajů (pes nebyl naočkován, trpí nějakou chorobou, zatajení březosti, nakažením jiných psů nemocí či parazity v důsledku zamlčení a to i v případě agresivity) jdou všechny vzniklé náklady spojené s touto škodou na vrub Majitele psa, který škodu způsobil.

4) V případně nepřizpůsobivého psa, možnost ubytování samostatně v kleci s příplatkem 100,- Kč/hod.

5) Maximální doba hlídání je dvě hodiny.

6) Nepřijímáme hárající feny ani agresivní psy.

7) Cena hlídání – 50,- Kč/hod splatná v hotovosti při předání psa Provozovateli. Majitel dostane doklad o zaplacení a číslo, spárované se svým pejskem. Při vyzvednutí psa je potřeba číslo vrátit. Při ztrátě čísla poplatek 50,- Kč.

8) Před ubytování pejska prosím vyvenčete.