Představení projektu Hurá, máme doma zvíře!


Další z letošních novinek FOR PETS bude představující křest, včetně prezentace a ukázek nového projektu HURÁ, MÁME DOMA ZVÍŘE! Jedná se o osvětové podcasty, které realizuje Nadace na ochranu zvířat.

 

V rámci projektu HURÁ, MÁME DOMA ZVÍŘE! vzniká sada 10 dílů osvětových audiovizuálních podcastů, jinglů, animací, vizuálů a publikačních výstupů (článků, rozhovorů, příspěvků, stories atd.) věnovaných chovu zájmových zvířat s důrazem na rizika spojená s nevhodnou, nesprávnou, nedostatečnou péčí o zvířata v zájmovém chovu.

Trailer HURÁ, MÁME DOMA ZVÍŘE!

 

Témata 10 dílů audiovizuálních podcastů se zaměřují na jednotlivé skupiny a druhy nejčastěji chovaných zájmových zvířat v ČR, přičemž zahrnuta jsou i exotická zvířata (exotické ptactvo aj.), jejichž zájmový chov je v tuzemsku na vzestupu. Projekt HURÁ, MÁME DOMA ZVÍŘE! – osvětové podcasty připravila Nadace na ochranu zvířat na základě svých odborných znalostí a mnohaletých zkušeností v oblasti ochrany zvířat, etologie zvířat, chovatelství, legislativy a právní ochrany zvířat, poradenství, osvěty a vzdělávání. Na tomto projektu nadace spolupracuje s mnoha odborníky napříč spektrem druhů zvířat a oborů.

 

Přijďte na veletrh FOR PETS a dozvíte se mnohem více o tomto krásném projektu v expozici Nadace na ochranu zvířat v hale 4. Těšíme se na vás!