Výsledky Grand Prix veletrhu FOR PETS 2024


Důležitou součástí veletrhu je vždy udělování významných ocenění Grand Prix veletrhu FOR PETS. V rámci prestižní soutěže Grand Prix, ve které odborná porota hodnotí nejzajímavější novinku roku nebo exponát, který přináší pokrok ve svém oboru či zaměření, byla v roce 2024  udělena 1 hlavní cena a 2 čestná uznání.

Vítězem Grand Prix veletrhu FOR PETS 2024 se stala společnost Løype za promyšlenou psí známku Løype Tag. Unikátní psí známka pomocí QR kódu načte všechny údaje o ztraceném psím parťákovi na jednom místě a cesta k majiteli psa je nasnadě.

Letos byla udělena také 2 čestná uznání, bez udání pořadí. První čestné uznání Grand Prix získala společnost Medicínské centrum Praha za veterinární léčivý přípravek Avecell®. A další čestné uznání získala společnost Jindřich Šíp – Apetit Pet Products za Apetit – Ducks & Swans.

 

Léčivý přípravek Avecell® pro autologní použití je připravovaný na základě veterinárního předpisu pro konkrétního pacienta z autologní kostní dřeně či tukové tkáně. Účinnou látkou jsou mezenchymální kmenové buňky.

Apetit – Ducks & Swans je ideální krmivo pro přikrmování volně žijícího vodního ptactva.
Speciálně vyvinuté plovoucí granule rychle změknou a nemůžou tak ptákům poranit jícen jako například ztvrdlé pečivo.

 

 

 

 

Oceněným ze srdce gratulujeme!