Módní přehlídka se psy/pro psy


Na veletrhu FOR PETS bude k vidění módní přehlídka.

Velcí i menší psí modelové předvedou regenerační pláštěnky, overaly a trička finské značky PAIKKA. Oficiálním distributorem těchto kvalitních oblečků je firma SweetEnergy.cz. Tyto psí oblečky jsou vhodné pro psy v zátěži, i pro pejsky s potížemi s pohybovým aparátem.

Dále uvidíte na přehlídkovém mole postroje od české značky TAMER. Krátké ergonomické postroje SOFTY z manufaktury TAMER padnou naprosté většině chlupáčů. Tedy i těm, co se mají opravdu dobře. Tvar Y kolem krku je ideálním pro rozložení váhy v tahu a minimálně omezuje pohyb a dech vašeho parťáka.

A v neposlední řadě této show psí fešáci předvedou obojky a vodítka značky WOE obojky. Tady si budete moci povšimnout, že v designu obojku a vodítka existují také náramky pro psí páníčky. Tedy majitelé psů se mohou dokonale sladit se svými čtyřnohými přáteli. WOE obojky jsou vyráběny ručně a to z odolných pevných lan PARACORD 550 o průměru 4 mm.

Pokud si tuto módní show v rámci veletrhu FOR PETS nechcete nechat ujít, jste srdečně zváni k hlavnímu pódiu v sobotu 15.4. ve 14 hodin. Těšíme se na Vás!