Bezpečné cestování se psy? Odpověď má Thule


Společnost Thule se letos účastní veletrhu FOR PETS vůbec poprvé. A v rámci své premiéry u nás vám představí novinku Thule Allax, chytře navrženou přepravku pro psy do auta, která obstojí i v těch nejnáročnějších nárazových testech. Thule se zaměřuje se na vytváření chytrých řešení pro přepravu toho, na čem vám nejvíce záleží. Neustále vylepšuje a vyvíjí nové produkty, které lidem usnadňují život v pohybu. Nyní si přijdou na své majitelé psů, kteří rádi cestují společně se svými čtyřnohými parťáky. Pro ně Thule vyvinulo přepravní klec bezpečnou nejen pro samotné psy, ale také pro cestující.

Přepravní klec pro psy Thule Allax obstála i v těch nejnáročnějších nárazových zkouškách. Má mezinárodně uznávanou certifikaci TÜV SÜD a její unikátní deformační zóna umožňuje v případě nárazu kontrolované stlačení klece, aby bylo minimalizováno riziko zranění cestujících na zadních sedadlech a zároveň byla zajištěna bezpečnost vašeho psa. Majitelé psů ocení materiály s dlouhou životností a chytré detaily, jako jsou dvířka, která se velmi hladce otevírají a zavírají nebo vestavěný bezpečností zámek. Právě tato pozornost věnovaná detailům zajišťuje, že klec během jízdy nerachtá a celkově poskytuje prémiový vzhled a dojem. Thule Allax je hloubkově nastavitelná a dostupná celkem v 10 velikostech. A v plánu jsou i další produkty pro aktivní pejskaře.

Pro milovníky cyklistiky je určený vozík za kolo Thule Bexey vyvinutý speciálně pro přepravu psů. Poskytuje pohodlí pro vašeho mazlíčka, snadnou ovladatelnost, odolnost a kvalitní zpracování. Pevné dno klece je doplněné měkkou podlážkou pro komfort i při dlouhých projížďkách. Nízký vstup do vozíku umožňuje pohodlné nastupování psům všech velikostí. Inovativní design s odnímatelnými koly usnadní postupné navyknutí psa na vozík na pevné zemi. Pro procházky s vaším chlupatým parťákem lze vozík jednoduše přeměnit na kočárek pro psy.

Na stánku Thule v hale 3 pro vás budou připraveny k vyzkoušení nejen klece a vozík, ale také další produkty pro váš život v pohybu. Můžete se těšit například na kolekci odolných zavazadel Thule Chasm nově z recyklovaných materiálů a v nových barvách, přepravní box a další.

Tým Thule se těší na setkání s vámi!