FOR PETS 2024 je za námi - již nyní se těšíme na 15. roční v termínu 27.3.-30.3. 2025


Veletrh FOR PETS 2024 opět dokázal, že je ve svém oboru lídrem na trhu. Atraktivní doprovodný program výrazně posílil. 14.ročník veletrhu FOR PETS přilákal hned po velikonocých 4.-7.4.2024 na letňanské výstaviště více než 15 tisíc návštěvníků. Veletrh se letos konal v 5 halách a pestrou nabídku napříč zvířecím sortimentem nabídlo 180 českých i zahraničních vystavovatelů. 

 

Na veletrhu se představila pestrá nabídka krmiv, pamlsků, hraček i doplňků, ale i bezpečné přepravky do auta, les kočičích škrábadel, terária, či služby pro psí miláčky. 

 

 

 

Doprovodný program přinesl hned několik novinek. Jednou z nich byl 1. ročník oblastní výstavy všech plemen psů nazvaný FOR PETS CUP 2024. Soutěž byla určena všem pejskům s průkazem původu od 4. měsíce věku psa. Přihlásilo se celkem 666 psů a návštěvníci FOR PETS mohli vidět na výstavě 145 plemen, od nejmenší čivavy po největšího irského vlkodava. Výstavu měli účastníci veletrhu zdarma, v rámci vstupenky na veletrh.

 

 

 

 

Premiérově mohli zájemci také proniknout do tajů hobby horsingu, tedy skákání s umělou hlavou koně na tyči. Proběhly zde nominační závody pro Mistrovství republiky Asociace chovatelů miniaturních koní v tomto u nás poměrně novém sportu.

 

Tradičně byly součástí doprovodného programu psí masáže, psí fotoateliér, Pestaurace či focení s exotickými zvířaty. 

 

 

Děkujeme všem kdo se na veletrhu podíleli.